Over ons

Wij branden koffie kleinschalig en op ambachtelijke wijze. Dit combineren wij met de hedendaagse technologie.

Voor ons betekent dit dat wij zelf, met behulp van onze ervaring en zintuigen, handmatig het koffie brandproces regisseren, zonder programma’s die dit proces overnemen. Tegelijkertijd monitoren wij met hulp van de technologie van nu het brandproces. De combinatie van onze ervaring en de nieuwe monitoringstechnieken garandeert de hoge kwaliteit en consistentie waar wij op zoek naar zijn in onze koffiebonen.

Eerlijk en heerlijk.

Wij willen dat het geld dat met de verkoop van koffiebonen wordt verdiend eerlijker wordt verdeeld. Wij zetten ons in om koffieboeren vooruit te helpen en dat doen we met kwaliteitskoffie die eerlijk en heerlijk is, zowel voor thuis als op het werk.

Ecosysteem

KWALITEIT

Kwaliteit is niet het enige criterium waar wij naar op zoek zijn. Naast deze belangrijke graadmeter zoeken wij koffiebonen die in lijn zijn met onze filosofie. Bij GrowingGreenCoffee kopen en branden wij alleen verantwoorde koffie die geteeld wordt met de minst mogelijke impact op het ecosysteem, waarbij elke schakel in het proces, te beginnen bij de koffieboer, de waarde krijgt die het verdient.

Winkelwagen